Ledig tjänst

Bilmekaniker Läs mer om tjänsten här >>>

Ledig tjänst: Bilmekaniker

Dina arbetsuppgifter som bilmekaniker kommer att innebära allt från enklare service till djupare felsökning, diagnos och reparationer. Du ska kunna arbeta självgående och inte vara rädd att ta i där det behövs. Då vi är en auktoriserad verkstad som ständigt utbildar oss inom yrket finns det goda möjligheter att utvecklas för rätt person.

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du har ett stort intresse för yrket och har hela tiden en positiv inställning till jobbet. Du känner dig bekväm i mötet med kunder. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Känner du att du skulle passa in hos oss och har erfarenhet och/eller en utbildning som du tror är lämplig vill vi att du söker till oss. Ett B-körkort är ett krav. Du har god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Meriterande är engelska

Vi kommer att intervjua löpande så skicka ett mail med ansökan till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen
Har du frågor kring ansökan ring: 070-603 16 51

 

Om företaget

Vår kundkrets består av såväl små som stora företag samt privatpersoner. Vi arbetar i första hand lokalt inom Ekerö kommun och i grannkommunerna. Ekerö Bilteknik är en verkstad nära sina kunder. Vi är alltid redo att hjälpa våra kunder när de får problem med sina bilar. Allt från regelbunden service till reparationer eller däckbyten. Kundernas förtroende är ryggraden i vår verksamhet och nöjda kunder kommer tillbaka.

Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Bilarna vi servar behåller sin nybilsgaranti och vår stämpel i serviceboken gäller precis som från en märkesverkstad. Vi är ackrediterade av Swedac. En Swedac-ackreditering garanterar att arbetet utförs med kvalitet och kompetens. Ekerö Bilteknik samarbetar med samtliga försäkringsbolag. Vi har diagnosutrustning för Hyundai, Audi, VW, Seat, Skoda, Volvo, Mercedes, Saab m.fl.

Vi finns i Skå industriområde på Hammarkvarnsvägen 9, i moderna och välutrustade lokaler. Med rätt verktyg och utrustning vet vi att vi kan utföra ett proffsigt jobb. En bra arbetsmiljö är viktigt.

Vi på Ekerö Bilteknik är själva bilentusiaster och har även motor som hobbyintresse.


Alla märken

Vi servar och reparerar alla bilmärken och modeller. Din bil behåller sin nybilsgaranti och vår stämpel i serviceboken gäller precis som från en märkesverkstad.

Kvalitét >

Din bilverkstad på Ekerö

Vi är alltid redo att hjälpa dig när du får problem med din bil.
Allt från regelbunden service till reparationer eller däckbyten.

Ekerö Bilteknik >

Kontakta


08-560 246 16

info@ekerobilteknik.se

Skå industriområde Hitta hit >